Ga op reis met Sarena Solari 

Tijdens de culinaire reizen van La mia Italia proeft u van al het moois en lekkers wat Italië te bieden heeft. Het decor van deze reis is het culinaire hart van de laars, Emilia-Romagna. Een regio die ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en gastronomie. In de prachtige groene heuvels kunt u de echte geuren en smaken van Italië ervaren. Afgewisseld met de mooiste kastelen en vestingen van het vroegere hertogdom van Piacenza en Parma.

Sarena neemt u mee naar de mooiste plekjes van haar geboortestreek. Haar passie voor Italië en voor de Italiaanse keuken deelt zij graag met u tijdens deze culinaire reizen. U bezoekt familiebedrijven waar al generaties lang op ambachtelijke wijze de heerlijkste producten gemaakt worden. U schuift aan om samen met locals te eten en gaat zelf ook aan de slag in de keuken. De volledig verzorge groepsreizen kenmerken zich door een authentieke en relaxte sfeer en worden allemaal door Sarena Solari begeleid.

Een echte aanrader voor liefhebbers van Italië, koken, lekker eten en cultuur!

Er zullen geen culinaire groepsreizen plaatsvinden in het voorjaar van 2019. Vanaf 31 maart 2019 zullen eventuele toekomstige culinaire groepsreizen hier geplaatst worden (klik hier voor meer informatie).

Schrijf u (onderaan de pagina) in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Georganiseerde groepsreizen

Precies zoals u het wilt

Liever een privéreis?

Maakt u liever op eigen gelegenheid een rondreis, kies dan voor een privéreis en ervaar Italië op de manier die het beste bij u past.

Meer informatie

Reizigers ervaringen

Mieke Hendriks:

“Culinaire reis in juli van 2018.
Gegeten
Gedronken
Gekookt
Gelachen
Gedanst
Gewandeld
Gereisd
Geshopt
Genoten van A tot Z, ik vond het een reis om nooit meer te vergeten. Heerlijk dat alles voor je geregeld is en dat je op de leukste en mooiste plekjes komt. Ik kan het iedereen aanbevel…”
Verder lezen

Bekijk alle recensies
https://vimeo.com/231056498