Ga op reis met Sarena Solari 

Tijdens de culinaire reizen van La mia Italia proeft u van al het moois en lekkers wat Italië te bieden heeft. Het decor van deze reis is het culinaire hart van de laars, Emilia-Romagna. Een regio die ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en gastronomie. In de prachtige groene heuvels kunt u de echte geuren en smaken van Italië ervaren. Afgewisseld met de mooiste kastelen en vestingen van het vroegere hertogdom van Piacenza en Parma.

Sarena neemt u mee naar de mooiste plekjes van haar geboortestreek. Haar passie voor Italië en voor de Italiaanse keuken deelt zij graag met u tijdens deze culinaire reizen. U bezoekt familiebedrijven waar al generaties lang op ambachtelijke wijze de heerlijkste producten gemaakt worden. U schuift aan om samen met locals te eten en gaat zelf ook aan de slag in de keuken. De volledig verzorge groepsreizen kenmerken zich door een authentieke en relaxte sfeer en worden allemaal door Sarena Solari begeleid.

Een echte aanrader voor liefhebbers van Italië, koken, lekker eten en cultuur!

Er staan geen culinaire groepsreizen gepland in 2019.

Schrijf u (onderaan de pagina) in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn.

Georganiseerde groepsreizen

Precies zoals u het wilt

Liever een privéreis?

Maakt u liever op eigen gelegenheid een rondreis, kies dan voor een privéreis en ervaar Italië op de manier die het beste bij u past.

Meer informatie

Reizigers ervaringen

Margriet en Arjan:

“Een zesdaagse groepsreis, dat was voor ons voor het eerst en daarom wel spannend.
Maar goed, Italië stond nog op onze wensenlijst.
Hoe kun je beter kennis maken met een Italië dan met iemand die; en goed kan koken, de streek goed kent en zowel Italiaans en Nederlands spreekt?
Klinkt on…”
Verder lezen

Bekijk alle recensies
https://vimeo.com/231056498