Ga op reis met Sarena Solari 

Tijdens de culinaire reizen van La mia Italia proeft u van al het moois en lekkers wat Italië te bieden heeft. Het decor van deze reis is het culinaire hart van de laars, Emilia-Romagna. Een regio die ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en gastronomie. In de prachtige groene heuvels kunt u de echte geuren en smaken van Italië ervaren. Afgewisseld met de mooiste kastelen en vestingen van het vroegere hertogdom van Piacenza en Parma.

Sarena neemt u mee naar de mooiste plekjes van haar geboortestreek. Haar passie voor Italië en voor de Italiaanse keuken deelt zij graag met u tijdens deze culinaire reizen. U bezoekt familiebedrijven waar al generaties lang op ambachtelijke wijze de heerlijkste producten gemaakt worden. U schuift aan om samen met locals te eten en gaat zelf ook aan de slag in de keuken. De volledig verzorge groepsreizen kenmerken zich door een authentieke en relaxte sfeer en worden allemaal door Sarena Solari begeleid.

Een echte aanrader voor liefhebbers van Italië, koken, lekker eten en cultuur!

 

Georganiseerde groepsreizen

€ 645,- p.p.

Culinair najaar

5 dagen

12 september t/m 16 september 2018

  • Bezoek familiebedrijven met proeverij
  • Bezoek Best of Italy race
  • Zeer bijzondere proeverij bij Antica Corte Pallavicina
  • Bezoek Villa Verdi o.l.v. Engelssprekende gids
Meer informatie
 
€ 495,- p.p.

Culinaire herfst

4 dagen

04 oktober t/m 07 oktober 2018

  • Bezoek Fieri dei Frutti Antichi
  • Kookworkshop verse pasta maken
  • Dorpsfeest Festa delle castagne
  • Excursies met lokale Engelssprekende gids
Meer informatie
 
Precies zoals u het wilt

Liever een privéreis?

Maakt u liever op eigen gelegenheid een rondreis, kies dan voor een privéreis en ervaar Italië op de manier die het beste bij u past.

Meer informatie

Reizigers ervaringen

Jannie Poppe:

“Wat was het een enorme verwennerij, deze culinaire reis georganiseerd door Sarena. Deze 6-daagse reis was tot in de puntjes verzorgd. Het hotel waar we verbleven was prachtig; het personeel vriendelijk. We hebben veel gezien van het Italiaanse platteland. Veel prachtige oude plaatsen bezocht. Zowel …”
Verder lezen

Bekijk alle recensies
https://vimeo.com/231056498