Inhuren

Huur mij in tijdens uw evenement

Organiseert u een evenement en bent u nog opzoek naar een leuke activiteit? Ik kan u daarbij helpen! Ik ben inzetbaar tijdens uw evenement of bedrijfsfeest. Van een bakdemonstratie met proeverij tot een kookworkshop voor u en uw gasten.

Enkele voorbeelden van mijn inzetbaarheid zijn:

  • Jureren en/of presenteren bak- en kookwedstrijden
  • Openingen en lanceringen van evenementen of locaties
  • Lezingen en presentaties
  • Productdemonstraties (food & non-food)
  • Bak- en kookworkshops
  • Bak- en kookdemonstraties, eventueel met proeverij

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Impressie van een aantal evenementen

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. 



Referenties

Plaats uw recensie hier:

Geschreven door fusina verloop,
05-06-2018

Ik had het voorrecht tijdens het Italië evenement bij Kasteel de Haar gedurende 3 dagen de kookboekdemo's van Sarena te mogen introduceren. Sarena is een vakvrouw! Zij bereidt alles tip top voor en houdt zeer inspirerende (èn lekkere) kookdemo's. Het was een genot om naar te kijken en om met haar te werken. Hopelijk volgend jaar weer! Fusina Verloop intiatiefnemer kookboek vh jaar-verkiezing 2007-2017

Geschreven door Reis&Co Event - NDC mediagroep,
12-02-2018

Tijdens het Reis&Co Event in MartiniPlaza heeft Sarena twee dagen een demonstratie gegeven. Heerlijke meringue taartjes werden gemaakt en de zaal zat vol. Veel bezoekers vonden het ontzettend leuk om Sarena 'in het echt' te ontmoeten. Sarena is erg hartelijk en toegankelijk en denkt graag met je mee. Wij zien Sarena graag weer terug. Heel erg bedankt. Groetjes, Team Reis&Co

Geschreven door Enrico Longobucco (Bellavita Expo Organiser),
09-02-2018

A special thanks to Sarena Solari (chef and winner of Heel Holland Bakt 2015), who brought to Bellavita Amsterdam 2018 a delicious masterclass on desserts, where she created an original dish consisting of Italian zabaglione, caramelised pears and kletskoppen, a traditional Dutch crunchy biscuit made with almonds. This perfect combination of Dutch and Italian flavours was enhanced by the presence of Avola almonds in the kletskoppen – a true gem of Italian cuisine grown exclusively in Sicily.

Geschreven door Personeelsvereniging Biblionet Groningen,
09-02-2018

We hebben onder leiding van Sarena een heerlijke hightea gemaakt met een groep collega's. Sarena had alles tot in de puntjes voorbereid. Gezellig gebakken met zijn allen en daarna aan een prachtig gedekte tafel genieten van de lekkernijen. Sarena, wij zijn fan van je. Groeten van Lieke Elianne Peter Hanneke Anneke.