Culinaire en culturele rondreizen

Maakt u liever op eigen gelegenheid een rondreis? Kies dan voor een privéreis en ervaar Italië op de manier die het beste bij u past. Met de privéreizen van La mia Italia kunt u met uw eigen gezelschap en op uw eigen tempo al het moois en lekkers ontdekken dat het culinaire hart van de Italië, Emilia-Romagna, te bieden heeft. In de prachtige groene heuvels kunt u de echte geuren en smaken van Italië ervaren. Afgewisseld met de mooiste kastelen en vestingen van het vroegere hertogdom van Piacenza en Parma.

De privéreizen kunnen op elke gewenst datum geboekt worden en zijn al mogelijk vanaf één persoon. Wij hebben alvast twee mooie pakketten voor u samengesteld waarbij u kunt genieten van al het moois en lekkers dat Piacenza en Parma u te bieden hebben. Alle pakketten kunnen uitgebreid en/of aangepast worden naar uw persoonlijke wensen. Dus personaliseer uw reis samen met ons voor een unieke en onvergetelijke ervaring!

t/m 31 maart 2019 kunnen wij geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen en is het niet mogelijk om een privéreis te boeken (klik hier voor meer informatie).

Schrijf u (onderaan de pagina) in voor de nieuwsbrief om om op de hoogte te blijven.

Privéreizen

Precies zoals u het wilt

Liever een reis op maat?

Zit uw perfecte vakantie hier niet tussen, kies dan voor een op maat gemaakte reis van La mia Italia en ervaar Italië op de manier die het beste bij u past.

Meer informatie