Reizen op maat

Precies zoals u het wilt

Met een reis op maat van La mia Italia kunt u Italië ervaren op de manier die het beste bij u past. Heeft u geen tijd om zelf uw reis samen te stellen, maar wilt u wel een bijzondere reis die precies past bij uw wensen. Ik kan u daarbij helpen en stel voor u uw ideale reis samen. Of u nou alles van de Italiaanse keuken wilt leren en elke dag een kookworkshop wilt volgen of dat u liever geniet van de omgeving, kastelen bezoekt en bijzondere lokale restaurantjes wilt ontdekken. Alles is mogelijk met een op maat gemaakte reis. U kunt kiezen voor een volledig uitgewerkt programma voor elke dag, maar ook wanneer u vooral zelf uw gang wilt gaan met af en toe een activiteit, workshop of excursie wilt volgen kan ik dit voor u regelen. Ik laat u graag de mooiste plekken van mijn geboortestreek zien en laat u Italië en de Italiaanse keuken ervaren als een echte local.

Persoonlijk contact

Wanneer u geïnteresseerd bent in een reis op maat kunt u vrijblijvend het formulier op deze pagina invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om een eerste beeld van uw wensen te krijgen en ik u een eerste indicatie kan geven van de kosten. Indien dit past binnen uw wensen en budget kom ik graag bij u langs om de invulling en mogelijkheden te bespreken. Ik heb graag persoonlijk contact omdat ik dan een goed beeld kan krijgen van uw wensen. Na dit gesprek zal ik het programma van de reis uitwerken. Zodra deze door u is goedgekeurd wordt deze bevestigd en de benodigde boekingen worden gedaan. Ik blijf tijdens het hele proces en tijdens de volledige reis uw contactpersoon, duidelijk en overzichtelijk dus. Mijn doel is om u een unieke en onbezorgde vakantie te bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. 

Reizigers ervaringen

Karin :

“Voor het eerst mee met een groepsreis, een culinaire nog wel. Wat mij betreft 2 ervaringen in één die mij goed bevallen is !
Het door Sarena samengestelde afwisselende programma, mooie bedrijven gezien, heerlijk gegeten, mooie locaties, fijne begeleiding en het prettige reisgezels…”
Verder lezen

Bekijk alle recensies
https://vimeo.com/231056498