Workshops

U kunt de Italiaanse keuken ook in Nederland ervaren tijdens een kook- of bakworkshop. Ga zelf aan de slag met prachtige Italiaanse producten en geniet van een zelfgemaakt 4-gangen diner. Of ga aan de slag met suiker en bloem en maak de lekkerste Italiaanse patisserie. Indien er workshops gepland staan waar u zich voor in kunt schrijven worden ze hieronder getoond. Daarnaast is het altijd mogelijk om een workshop op maat te organiseren. 

Workshop op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een op maat gemaakte workshop. Of u nou met uw familie bij uw thuis een kookworkshop wilt volgen met aansluitend een heerlijk diner of dat u met uw vrienden of collega's aan de slag wilt met Italiaanse koekjes en gebak. De workshops worden gegeven op locatie door heel Nederland. Indien u niet over een locatie beschikt kunnen we samen kijken naar een geschikte locatie in de buurt. Ik vertel u er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Vraag daarvoor vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Geplande workshops

Er zijn op dit moment geen workshops gepland

Datum: ---
Locatie: ---
Prijs: ---
Tijdstip: ---

 

Impressie van een aantal kook- en bakworkshops

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Workshop recensies:

Marjan Huisman:

“Wat een heerlijke en supergezellige middag/avond gehad bij Beereshoeve Noordbroek. Nieuwe mensen leren kennen en ondertussen heerlijk Italiaans koken onder “toezicht” 😀 van Sarena. Echt een aanrader 🍷🍕.…”
Verder lezen

Bekijk alle recensies
https://vimeo.com/236081486