Workshops

U kunt de Italiaanse keuken ook in Nederland ervaren tijdens een kook- of bakworkshop. Ga zelf aan de slag met prachtige Italiaanse producten en geniet van een zelfgemaakt 4-gangen diner. Of ga aan de slag met suiker en bloem en maak de lekkerste Italiaanse patisserie. Indien er workshops gepland staan waar u zich voor in kunt schrijven worden ze hieronder getoond. Daarnaast is het altijd mogelijk om een workshop op maat te organiseren. 

Workshop op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een op maat gemaakte workshop. Of u nou met uw familie bij uw thuis een kookworkshop wilt volgen met aansluitend een heerlijk diner of dat u met uw vrienden of collega's aan de slag wilt met Italiaanse koekjes en gebak. De workshops worden gegeven op locatie door heel Nederland. Indien u niet over een locatie beschikt kunnen we samen kijken naar een geschikte locatie in de buurt. Ik vertel u er graag alles over in een persoonlijk gesprek.

Geplande workshops

Er zijn op dit moment geen workshops gepland

Datum: ---
Locatie: ---
Prijs: ---
Tijdstip: ---

 

Impressie van een aantal kook- en bakworkshops

Op dit moment staan er geen workshops gepland. Neem contact op indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden voor een workshop op maat.

 

Workshop recensies:

Mariska Ogink:

“Beste Sarena,
Ik vond het een leerzame, gezellige en lekkere workshop. Duidelijke uitleg en leuk om het meteen in de praktijk te kunnen uitvoeren. En meteen proeven was natuurlijk superleuk!…”
Verder lezen

Bekijk alle recensies
https://vimeo.com/236081486