Workshops

U kunt de Italiaanse keuken ook in Nederland ervaren tijdens een kook- of bakworkshop. Ga zelf aan de slag met prachtige Italiaanse producten en geniet van een zelfgemaakt 4-gangen diner. Of ga aan de slag met suiker en bloem en maak de lekkerste Italiaanse patisserie. Indien er workshops gepland staan waar u zich voor in kunt schrijven worden ze hieronder getoond. Daarnaast is het altijd mogelijk om een workshop op maat te organiseren. 

Workshop op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een op maat gemaakte workshop. Of u nou met uw familie bij uw thuis een kookworkshop wilt volgen met aansluitend een heerlijk diner of dat u met uw vrienden of collega's aan de slag wilt met Italiaanse koekjes en gebak. De workshops worden gegeven op locatie door heel Nederland. Indien u niet over een locatie beschikt kunnen we samen kijken naar een geschikte locatie in de buurt. Ik vertel u er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Vraag daarvoor vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Geplande workshops

Kookworkshop Kerstdiner zonder stress

Deze workshop is volgeboekt. U kunt zich nog inschrijven voor de wachtlijst. Indien er een plaats beschikbaar komt wordt er contact met u opgenomen.

Datum: Vrijdag 15 december
Tijd: 18:00 tot ca. 22:30 uur
Locatie: Beereshoeve, Noordbroek
Max. deelnemers: 10
Prijs: €69,50

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u uw gasten verrassen met een heerlijk kerstdiner, maar heeft u geen zin om uren in de keuken te staan tijdens kerst of weet u niet waar u moet beginnen? Tijdens deze workshop leert u een heerlijk kerstdiner te bereiden zonder stress.

In de in kersttijl ingerichte kookstudio op de Beereshoeve gaat u een heerlijk 4-gangen kerstdiner bereiden. Tijdens de workshop gaan we in op diverse technieken en bereidingen van deze mooie gerechten. Maar we gaan het ook hebben over een goede planning, want met de juiste voorbereiding heeft u geen stress en kunt u tijdens het diner gezellig bij uw gasten zitten. Daarnaast gaan we in op de bijpassende wijnen en kunt u deze proeven zodat u een wijnarrangement kunt samenstellen voor uw kerstdiner. En als extra krijgt u nog tips voor de aankleding van een prachtige kersttafel en de presentatie van de gerechten. Na de workshop gaat u samen genieten van de heerlijke gerechten.

De prijs voor deze workshop is inclusief diner, wijn, water, koffie en thee. U krijgt de recepten mee naar huis, evenals een handleiding met boodschappenlijst en planning en het proefboekje met info over de wijnen. Het bedrag dient vooraf betaald te worden. De kookworkshop gaat door vanaf 8 personen.

Inschrijven wachtlijst

Deze workshop is volgeboekt. U kunt zich nog inschrijven voor de wachtlijst. Indien er een plaats beschikbaar komt wordt er contact met u opgenomen.

Impressie van een aantal kook- en bakworkshops

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Workshop recensies:

Personeelsvereniging Biblionet Groningen:

“We hebben onder leiding van Sarena een heerlijke hightea gemaakt met een groep collega's. Sarena had alles tot in de puntjes voorbereid. Gezellig gebakken met zijn allen en daarna aan een prachtig gedekte tafel genieten van de lekkernijen. Sarena, wij zijn fan van je. Groeten van LiekeEliannePete…”
Verder lezen

Bekijk alle recensies